keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Talonmiespalvelut Tampere: Ollaan marraskuulla kelit vaihtelevat näillä näkymin lievillä pakkasilla, joten otetaan vastaan erilaisia tilauksia kaatopaikkakuljetuksista, muuttoavuista, pihapuiden kaadoista joulupukkipalveluihin Tampereen talousalueella. Tammikuun lopuksi hyvä on sopia myös lumitilaukset ajoissa ;)?

Joulupukki Tampere Lempäälä Pirkkala Kangasala Jouluaattoonne tilaukset Joulupukkipalvelu@gmail.com + 044-3380291

Vastaanotetaan:) Pihojen lumenluontitilauksia
https://Lumityot-Tampere.blogspot.com 
Katso blogista paremmin?
 

Talonmiespalvelut Tampere: Ollaan marraskuulla 2022, kelit vaihtelevat näillä näkymin lievillä pakkasilla, joten otetaan vastaan erilaisia tilauksia kaatopaikkakuljetuksista, muuttoavuista, pihapuiden kaadoista joulupukkipalveluihin Tampere ja sen talousalueella. Tammikuun lopuksi hyvä on sopia myös lumitilaukset ajoissa ;)?

Kattorännien siivouksiin palataan seuraavan kerran huhtikuun lopulla suotuisemmilla ilmoilla:

Ei muodostunut riittävästi ennakkotilauksia ränni-imurille, joten tehdään perinteisesti. Tavoitteena oli: Kattorannien puhdistukset siivoukset ränni-imurilla korkeuksista ilman henkilönostimia ja tikkaita, mutta tarvittaessa teemme myös tikkailta + ränniharjalla Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä edetään (tai ennakkomaksulla tilille), niin kotitalous kuin yritysasiakkaissakin, kiitos.

Talonmiestiedustelut tilaukset sähköpostilla:

Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenottonne sähköpostilla kiitos.

044-3380291 whatsup jtkn voi luritella, mutta osoitteet etc kuitit aina sähköpostilla.

Pihapuiden kaadot hoituvat, isot puut hoidellaan tapauskohteisesti hinnoitellen, maksut aina heti = ennakkomaksulla etenen kohteissa. Pidän luottotappiot minimissä. Muuten vaarana että menee perintään enempi aikaan kuin itse varsinaiseen hommaan, joka jo tehty.

Pihapuiden kaadot karsinnat palastelut Tampere Pirkanmaa

 Talonmiespalvelu@gmail.com --------------------
---------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti